040 604 582

mirzup@gmail.com
 Všečkaj nas!

DELOVNI ČAS

Nega dlake


V naši ambulanti Vam ponujamo celo paleto negovalnih storitev in paketov, ki zadovoljujejo potrebe vsakega hišnega ljubljenčka. Redno, profesionalno česanje in nega dlake pomagata preprečevati probleme kot so pretirano prašenje, dermatitisi in boleče vozlanje dlake. Ponujamo številne možnosti tako za pse kot mačke vseh velikosti, pasme, starosti in tipa dlake.

Priporočamo, da na prvo česanje in nego dlake pripeljete že mladička v starosti od 8 do 12 tednov. Nega mladičkov je zahteven proces. S pričetkom nege dlake mladička v čim mlajši dobi ga pripravimo za vseživljenjsko negovanje, ki je ključno za zdravje našega ljubljenčka. Česanje in prijazno ogovarjanje mladička bo ustvarilo pozitivno izkušnjo, v kateri se bo vaš ljubljenček naučil uživati. Počasi bomo Vašega mladička navadili na ščipalnike, glavnike, škarje kot tudi na naše osebje.


V naši ambulanti ne uporabljamo sušilcev v kletkah in prav tako ne ojačanih curkov posebnih baterij, kajti ti delajo žival nervozno. 


Nega vedno vključuje prirezovanje krempljev in iztiskanje analnih vrečk.


Za nego se, prosimo, naročite po telefonu.


Če želite izvedeti več o možnostih nege ljubljenčkov v naši ambulanti ali če potrebujete nasvet, nas lahko povprašate tudi po elektronski poti:


Brezplačno si lahko naložite naslednja gradiva, vire in povezave, ki so Vam lahko v pomoč pri negi in vzgoji Vašega kosmatega prijatelja.

VIRI IN POVEZAVE