040 604 582

mirzup@gmail.com
 Všečkaj nas!

DELOVNI ČAS

Preventivna in medicinska oskrba


Pri še tako dobri preventivni oskrbi se lahko zgodi, da pri Vašem hišnem prijatelju pride do nenadnega slabega počutja. V tem primeru lahko izpeljemo splošni pregled in določene diagnostične preiskave za postavitev ustrezne diagnoze. To so lahko fekalni testi na parazite, krvne preiskave vključno z biokemijskim profilom, urinske analize in ultrazvočni pregledi visoke kakovosti. Naš cilj je diagnosticirati, pozdraviti in vzdrževati zdravje vašega ljubljenčka kolikor je mogoče učinkovito.


V naši ambulanti gojimo filozofijo dela v timu, v katerem ste Vi, Vaš ljubljenček in naše osebje. Naša največja nagrada je zmanjšati neprijetnost in bolečino, ki jo povzroči bolezen ali poškodba. Zavedamo se, da je Vaš ljubljenček poseben član Vaše družine in nam je  v ponos, da nam zaupate njegovo zdravstveno oskrbo.


Obvladovanje bolečin


V naši ambulanti se poslužujemo multi-modalnega pristopa k obvladovanju bolečin, tako pred, med kot tudi po posegih. Naša zdravnika lahko uporabita lokalno anestezijo, trans-dermalne obliže, injekcije in oralne medikamente za preprečevanje in minimiziranje bolečine, povezane z bolezenskimi stanji, poškodbami ali posegi. Starejšim pacientom omogočamo obvladovanje bolečin z najnovejšimi tovrstnimi zdravili.


Če želite izvedeti več o možnostih lajšanja bolečin za Vašega ljubljenca v naši ambulanti ali če potrebujete nasvet, nas lahko povprašate tudi po elektronski poti:



Brezplačno si lahko naložite naslednja gradiva, vire in povezave, ki so Vam lahko v pomoč pri negi in vzgoji Vašega kosmatega prijatelja.



 

VIRI IN POVEZAVE